Vrijwilligers

De Stichting BBWB is een vrijwilligersorganisatie. Er zijn geen betaalde krachten in dienst, alle werkzaamheden worden door vrijwilligers uitgevoerd.

Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! U zou u bijvoorbeeld kunnen opgeven voor de volgende werkzaamheden:

  • Het onderhoud van het gebouw, zoals kleine reparaties, schilderwerkzaamheden, poetsen en opruimen, kortom alles wat nodig is om het gebouw in goede staat te houden. Alles wat met beheer en onderhoud te maken heeft loopt via de Stichting Beheer en behoud Willibrordkerk Borger
  • Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.U kunt zich aanmelden per mail via willibrordkerkborger@gmail.com, of via de secretaris.
  • Wilt u ook een handje helpen bij de vele activiteiten die in Vanslag worden georganiseerd, neem dan contact op via info@Vanslag.eu

Gedurende het seizoen wordt het gazon onderhouden door de Huneborg-Promescare. Zij maaien met een team het gras, steken de kantjes, trimmen rond de bomen. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor het prachtige werk de afgelopen jaren en zien de verdere samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.